avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, as vrea sa aflu informatii legate despre ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, as vrea sa aflu informatii legate despre optiunulie pe care le am de a oficializa casatoria cu viitorul sot, care este cetatean kosovar din Pristina, iar eu sunt cetatean roman, as vrea sa aflu unde pute oficializa casatoria pentru a optiune pe

buna ziua, as vrea sa aflu informatii legate despre optiunile pe care le am de a oficializa casatoria cu viitorul sot, care este cetatean kosovar din Pristina, iar eu sunt cetatean roman, as vrea sa aflu unde pute oficializa casatoria pentru a optiune pentru el o carte de rezidenta , pentru a pleca impreuna in Norvegia la munca cu contract, intrebarea mea ar fi daca dupa casatoria cu mine, el obtine dreptul de a putea pleca cu mine la munca in afara tarii Kosovo?
Eu lucrez in Oslo, cu contract si dorim sa ne stabilim in Norvegia pentru a fi impreuna, o alta intrebare ar fi daca casatoria noastra ajuta la obtinerea drepturilor lui de a putea calatori in europa la fel ca si cetatenii romani, de exemplu? Ce ne puteti spune?

Ma puteti redirectiona catre un avocat care se ocupa de astfel de situatii? Un numar de telefon? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 August 2019
AndaMexh, utilizator

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca - kosovar jojogirl jojogirl Buna ziua . Am aceasta situatie. Ma poate ajuta cineva? Eu sunt romanca iar logodnicul meu este din kosovo . As dori sa stiu care sunt optiunile pentru a ... (vezi toată discuția)
casatoria cu un cetatean strain GeorgianaS. GeorgianaS. Buna, am nevoie urgenta de Informatii si sper sa le gasesc aici. Sunt cetatean Roman cu domiciliul in Germania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Casatorie kosovo Justitiarul71 Justitiarul71 Am nevoie urgent de ajutorul dvs. Rog pe cei care stiu sa-mi spuna ce stampile trebuiesc aplicate pe certificatul de nastere si pe adeverinta de cutuma a unui ... (vezi toată discuția)