avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoria cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoria cu un cetatean strain

Buna, am nevoie urgenta de Informatii si sper sa le gasesc aici. Sunt cetatean Roman cu domiciliul in Germania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean albanez (din Kosovo), el nefiind cetatean UE si neavand viza nu stiu cum ar trebui sa procedam pt a incheia casatoria. Ar fi mai potrivita varianta casatoriei in Kosovo, In Romnia sau am putea sa o oficializam si pe teritoriul Germaniei?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
GeorgianaS., utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:48, 19 Martie 2018
Statul Kosovo nu este recunoscut la noi. Actele cet. kosovar trebuie supralegalizate. Mai usor cred ca v-ar fi in Germania. Intrebati.
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie kosovo Justitiarul71 Justitiarul71 Am nevoie urgent de ajutorul dvs. Rog pe cei care stiu sa-mi spuna ce stampile trebuiesc aplicate pe certificatul de nastere si pe adeverinta de cutuma a unui ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca - kosovar jojogirl jojogirl Buna ziua . Am aceasta situatie. Ma poate ajuta cineva? Eu sunt romanca iar logodnicul meu este din kosovo . As dori sa stiu care sunt optiunile pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)