avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar militar,incadrat la privat,ce trebuie sa fac ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar militar,incadrat la privat,ce trebuie sa fac pentru a mi se calcula pensia din civil?

pensionar militar,angajat ca instructor auto.Cum se procedeaza si ce trebuie sa fac pentru a-mi fi recunoscuti anii lucrati ca instructor pentru care platesc toate contributiile?Sau poate le platesc degeaba.Nu se poate sa nu mai platim contributia la pensii asa cum este la salariati pt. al doilea job?

Alte discuții în legătură

Neplata contributie pensie dienusa dienusa va rog mult sa ma ajutati cu o problema,sotul meu este pensionar(fost cadru militar) si in prezent este angajat ca instructor auto cu 4 ore pe zi,este posibil ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar militar cristian_sf1962 cristian_sf1962 Sunt pensionar militar in conformitate cu prevederile legii nr 223/2015, cu modificarile si completarile ulterioare. Pensia militara a fost determinata doar ... (vezi toată discuția)
Ce contributii se retin pensionarilor din sistemul militar? irina_marieta irina_marieta Buna ziua, in cadrul firmei sunt angajati din anul 2017 salariati care provin din sistemul militar si care beneficiaza de pensii militare, Acestor angajati nu ... (vezi toată discuția)