avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant Lichidare Firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant Lichidare Firma

Buna ziua,
Sunt administrator la o societate si am inceput procedura de dizolvare, lichidare, radiere, mentionez ca activitatea societatii este suspendata temporar din 2016 pana in septembrie 2019, in balanta mai am urmatoarele solduri:
1012=200
5311=34
5121=150
Cum fac inchiderea soldurilor pentru a intocmi Bilantul de Lichidare si ce ar trebui sa fac sa ramana conturile cu sold zero?
Multumesc!

Pentru cei 200 lei care se impart asociatilor se plateste impozit?
Ultima modificare: Marți, 20 August 2019
maria6009, utilizator
Cel mai recent răspuns: maria6009 , utilizator 15:50, 23 August 2019
Blantul de lichdare trebuie sa fie intocmit si semnat de catre un contabil autorizat membru ceccar altfel nu vi-l primeste nici la finante, nici la registrul comertului. Contactati un astfel de contabi si in baza unui contract de prestari servicii contabile, (cu factura si chitanta) pentru cateva ore cat ii trebuie, o sa va rezolve. Apoi dumneavoastra il duceti la finante.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balanta su sold 0 la o firma radiata ciobanc ciobanc societatea a fost suspendata la 01 iunie 2009; de 3 luni ma chinui sa o radiez ;mi se cere balanta cu sold 0??? ce fac cu capitalul social (101) cu 117??,dar ... (vezi toată discuția)
Bilant lichidare voluntara Maria D.Anca Maria D.Anca Buna seara, Doresc sa incep procedura de dizolvare voluntara si ulterior lichidarea unei societati(momentan are activitatea suspendata) si am rugamintea daca ... (vezi toată discuția)
Balanta de lichidare nicolpa nicolpa Am demarat actiunea de lichidare,radiere.Urmeaza sa se intocmeasca bilantul de lichidare si va rog sa ma ajutati sa inchid conturile cu sold. Sold pe 1012,pe ... (vezi toată discuția)