avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Indemnizație copil cu handicap in Germania
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Indemnizație copil cu handicap in Germania

Buna ziua!
Am sistat alocațiile celor doi copii din țară cu data de 1 septembrie pentru a primi in Germania, întrucât de la această dată ne stabilim acolo.In acest moment primesc indemnizație de creștere copil cu handicap de la 3 la 7 ani pentru băiețel în țară.Certificatul de încadrare în grad de handicap este valabil pana in martie 2020.Doresc sa stiu daca trebuie sistata si indemnizația daca părăsim țara si daca nu trebuie,impacteaza cumva obținerea alocațiilor in Germania?
Avem ceva drepturi pentru copilul cu handicap usor in Germania?
Ultima modificare: Marți, 20 August 2019
Nety-Tony, utilizator

Alte discuții în legătură

Prelungire de la 2 la 3 ani ingrijire copil Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o intrebare si anume: am fost la comisie cu copilul si am primit doar o hotarare(si nu certificat) in care scrie ca e incadrat copilul la handicap ... (vezi toată discuția)
Gradul de handicap influenteaza plata indemnizatiei? sunrise2 sunrise2 Buna ziua, O prietena a nascut un baietel, a optat pentru a ramane in CCC un an, cu plata unei indemnizatii maxime de 3400 lei. La 9 luni, baietelul a obtinut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor acordata minorului cu handicap grav katharina.kiss katharina.kiss buna ziua sunt mama unei fetite ce detine certificat de handicap grad grav si care in curand va implini 3 ani . in prezent copilul beneficiaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)