Vineri, 16.08.2019 am vrut să depun la sediul ilegal al Asociației încă o cerere pentru a consulta și de a foto-copia ORICE DOCUMENT AL A.P.71 Brăila, drept pe care-l are orice proprietar din orice Asociație din România, conform art. 28 și 29 din Legea nr. 196/2018, mai ales că eu am mai multe procese împotriva șefilor Asociației, și nu mă pot apăra altfel decât dacă aduc dovezi de fraude pe listele de plată lunare, dar și dovezi de contracte ilegale (astfel, dovedesc Instanțelor că mi se încalcă dreptul constituțional la apărare și la informații).
Ca de-obicei în ultimele 2-3 luni, Registrul de Corespondență era acasă la președinte, la fel și ștampila, noua cenzoră spunându-mi că mă notează pe un caiet și că-mi va înregistra cererea (acolo erau trecuți vreo 10 proprietari care depuseseră înscrisuri, așteptând înregistrarea în registru, cu număr de înregistrare, dar ...).
Am mai trecut pe la sediul A.P.71 și sâmbătă și ieri, tot nu era la sediu Registrul de Corespondență, și nici urmă de președinte, care mi-a promis la telefon că-mi va înregistra cererile ... dar n-a specificat dacă o va face-o peste vreun an !
Luni, 19.08.2019 era acolo una din membrele Comitetului Executiv care mi-a semnat de primire a cererii, pe care președintele iar va uita s-o înregistreze, așa cum a făcut și cu cererea de pe 31.07.2019, termenul maxim de răspuns de 10 zile fiind depășit de mult !
Problema este că A.P.71 Brăila nu funcționează deloc legal, conform actelor juridice constitutive ale acesteia, existente la Judecătoria Brăila !
Vedeți ce acte juridice am cerut conducerii A.P.71 Brăila, să punem capăt proceselor lor abuzive și să dizolvăm sau să desființăm această Asociație „fantomă” (această cerere poate fi folosită și de alți proprietari, să verifice legalitatea Asociației și a șefilor și angajaților ei):
[ link extern ]