avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Trimtere in judecata operatorul telefonie ORANGE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Trimtere in judecata operatorul telefonie ORANGE

Cum pot da in judecata operatorul de telefonie ORANGE care, de cand am abonamentul, desi are instalatiile aferente in zona, nu rezolva calitatea receptiei/transmiterii de voce si i.net la valoarea 4G-3G, stabilita prin Contractul cu mine?
Cum pot cere (eu si alte 5000 clienti din zona Babadag/Tulcea), daune-interese ptr faptul ca-si bat joc de "Contractul" semnat cu noi, desi, repet, au mijloacele necesare?
Multumesc avocatului care imi da un raspuns realist, pe care sa-l aplicam!
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2019
NIKOSS12345678, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:06, 21 August 2019
Începeți prin a-i
bombarda prin somații prin avocat pentru a rezolva situația!
Dacă somațiile nu-și produc efecte solicitați în instanță executarea obligațiilor sau rezilierea!
Cum anume nu isi onoreaza contractul, isi trimite angajatii sa saboteze propriile echipamente sau cum? Oricum, depinde de ce scrie in contract ca se obliga operatorul si de ce clauze sunt acolo.
din ce stiu (si eu sunt abonat Orange), cu exceptia serviciilor profesionale unde latimea de banda este garantata pe minimum.....MBps, ceilalti parametri nu sunt termeni contractuali. prin urmare, eu m-as indrepta spre incetarea contractului.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract orange cezar76 cezar76 Buna ziua, am un contract cu Orange pentru net 4g facut de mai bine de un an si mergea foarte prost aici unde stau eu, abea daca prindea 2g, 3g, etc. Am ... (vezi toată discuția)
Se poate rezilia un contract? Muresan Felicia Muresan Felicia Am abonament la internet cu contract pe 2 ani.La abonare aveam o oferta de 7,2 MB/s.Dupa ce s-au semnat toate actele mi-au spus ca in orasul nostru e pe ... (vezi toată discuția)
Acces la internet / calitatea serviciilor isp crx crx Buna ziua! Problema este legata de accesul la internet si calitatea serviciului respectiv. Localitatea in cauza este comuna Axintele, judetul Ialomita. La ... (vezi toată discuția)