avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Gasire mama biologica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Gasire mama biologica

Buna ziua! Am fost abandonat la maternitatea spitalului universitar Bucuresti in mai 2002 urmand a fii transferat la un asistent maternal pana in anul 2004 cand s a efectuat adoptia.
Problema sta in felul urmator, am un CNP, un nume si o adresa declarate de mama biologica la nastere. Din cate am inteles de la mama adoptiva, politia a facut cercetari la adresa respectiva dar de aici nu mai stiu nimic. Asistenta maternala nu mi a oferit detalii, zicandu-mi doar ca nu au gasit o desi respectiva adresa era la 2 strazi de casa asistentei maternale si cand am mentionat acest lucru doamma a avut un comportament ciudat, nu a vrut sa continuam discutia.
Am incercat diferite metode.. pe site ul CNAS, nu e asigurata... la DIGI, nu exista contract pe respectivul CNP iar pe facebook exista peste 2000 de rezultate fiind un nume comun...
Am vreo sansa sa vad raportul politiei de la acea vreme? Am niste dubii mari... Sau ce ma sfatuiti?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum imi pot gãsi mama biologica? ellysa ellysa Eu sunt adoptată ,părinții mei adoptivi m-au adoptat in anul1990 ei spun ca de la un spital din București si ca femeia ce m-a născut avea doar 17 ... (vezi toată discuția)
Propuneri de modificare a legii adoptiilor 273/2004 Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil  Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil Stimati colegi, va supunem atentiei un material amplu si relevant in ce priveste subiectul \"adoptii\" si unele propuneri de modificare a legii care le ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot gasi fratele abandonat de mama mea aproximativ in anul 1991? alinamorosanu1986 alinamorosanu1986 Ma numesc Morosanu Alina, de putin timp am aflat ca am un frate nascut in 1988, cu numele de Morosanu Cristian a mai fost nascut si cu un grad de handicap, ... (vezi toată discuția)