avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Renuntare pensie invaliditate grad 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Renuntare pensie invaliditate grad 3

Buna ziua,
Am fost incadrata in luna iunie la pensie de invaliditate grad 3 cu drept de munca 4 ore. M-am reintors in activitate cu jumatate de norma. As putea renunta la pensie sa revin pe programu normal de 8 ore si in ce conditii? Mentionez ca nu am primit pana acum pensia si as prefera sa renunt cat de repede se poate.
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Suspendare pensie invaliditate. exista posibilitatea legala de ... Costea Mihai Costea Mihai Suspendare pensie invaliditate. Exista posibilitatea legala de a suspenda pensia de invaliditate pentru o perioada determinata ( angajare ) si ulterior ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ROXYBO ROXYBO Buna ziua, am o nelamurire legata de un angajat. La controlul anual la medicina muncii nu a primit avizul , a fost in concedii medicale apoi dupa 90 de zile a ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)