avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa de munca

Nu e trecut nimic la puncul G desi are 4 am i 9 luni si 29 zile de grupa a 2 de munca. Ce trebuie facut? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:17, 23 August 2019
Buna ziua,
Va prezentati la Casa de Pensii cu documentul (carnet de munca, adeverinta, etc) care face dovada faptului ca ati desfasurat activitate in gr. II-a de munca si solicitati recalcularea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensie ionasbrigita ionasbrigita Buna ziua! Am o nelamuirire cu privire la urmatoarele: Total stagiu de cotizare realizat 33 ani 11 luni 23 zile din care : - in gr II 21 ani 2 luni 29 ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii de munca nu e recunoscuta la dosar de pensionare dana rod dana rod Buna ziua. Tatal meu tocmai a finalizat dosarul de pensionare si nu i s-a luat in calcul gr a II a de munca pt 20 de ani de vechime ca strungar. in total are ... (vezi toată discuția)
Incadrare grupa munca Olgasiia Olgasiia Meseria de motostivuitorist desfasurata intr-o sectie de turnatorie in perioada 1993_2001, conf. Ord 50/1990 in ce grupa se incadreaza? Anexa si punc daca ... (vezi toată discuția)