avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Camera video la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Camera video la bloc

Buna seara ! As putea amplasa camere video care sa filmeze atat locul personal de parcare cat si intrarea in casa?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:30, 26 August 2019
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este obligatoriu sa furnizati minimum de date relevante
Unde intentionati sa instalati sistem de supraveghere la casa sau in imobil de locuit in comun ?
In imobil locuit im comun

ynocentta a scris:

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este obligatoriu sa furnizati minimum de date relevante
Unde intentionati sa instalati sistem de supraveghere la casa sau in imobil de locuit in comun ?

Da, nu sunteți sub incidenta regulilor GDPR. Numai sa va rezumati la activitatea domestica.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 26 August 2019
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc sa instalez ... ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc sa instalez pe etajul la care locuiesc o camera de supraveghere orientata catre intrarea in apartament si ... (vezi toată discuția)
Gdpr si monitorizarea video din condominii cerban cerban GDPR si monitorizarea video din condominiu! ce drepturi am in acest sens ca locatar? (vezi toată discuția)
Supraveghere video bloc - doar un singur etaj/palier laurlau laurlau Buna ziua, Intentionez sa instalez (eu, nu o firma) un sistem de inregistrare video compus din 2 camere si un nvr, pe etajul meu (compus din apartametul meu ... (vezi toată discuția)