Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie, lucrez la o companie de 10 luni , contract pe perioada nedeterminata, insarcinata si in 5 luni , angajatorul a cerut in ultima luna montarea gps-urilor pe masini . De cand mi s-a montat gps pe masina , am folosit -o in scop personal inafara orelor de program , si eu, dar si sotul . Acum angajatorul mi-a cerut justificarea tuturor deplasarilor mele inafara orelor de program, iar daca pana luni nu va primi un mail detaliat, imi va face scrisoare catre ITM , pe motivul ca nu este posibil ca o femeie insarcinata sa petreaca si 14-16h intr-o masina , precum va da si masina in urmarire politiei , pentru a vedea daca nu cumva a fost implicata si in vreun accident.
Intrebarea mea este urmatoarea: este legal ceea ce a spus el, ce imi poate face si mai ales ce treaba are ITM-ul cu desfasurarea activitatii mele inafara programului, chiar daca sunt insarcinata.
Multumesc,
Nu are ce sa va faca ITM-ul intrucat nu are compententa in astfel de sesizari ...insa Politia poate mentiona daca sau nu a fost implicata intr-un accident rutier.