Buna ziua.
Lucrez de aproximativ 4 ani la o firma de service utilaje alimentare in Otopeni. Zilele trecute mi s-au intamplat doua lucruri neplacute si as dori sa stiu ce pot face sa nu ramana lucrurile asa. Legal, ma refer.
Conform ordinelor primite inca de la angajare, zilnic, se completeaza un raport de lucru si o fisa de prezenta zilnica (tipizate cf firmei). Orele de lucru sunt trecute sosire si plecare in fisa de prezenta, iar desfasurate (sosire serviciu, start, sosire client, plecare de la client si sosire la punctul de lucru - angajator) pe ordinul de lucru completat pentru fiecare client. Tot la angajare, verbal, mi s-a explicat acum 4 ani ca ora de sosire la punctul de lucru-angajator, sa fie ora de sosire acasa deoarece nu are rost sa vin in Otopeni la 15-17 km de oras, ci mai bine merg direct acasa si trec timpul respectiv (eu locuind in Bucuresti).
Luni in urma unei conversatii telefonice mi s-a spus ca am un nr de ore plus si un anume nr de ore minus, desi conform fisei de prezenta si a ordinelor de lucru pe luna trecuta am un alt numar, in final ar fi vorba de 11 ore care pur si simplu dispar nejustificat. Am cerut explicatii si mi s-a spus ca nu corespund GPS-ului montat pe masina. Acele ore nu vor corespunde sub nicio forma GPS-ului deoarece, dimineata la plecare obligatia noastra este de a suna clientul si nu o poti face decat inainte de a pleca cu masina, iar daca ai un client in centru, loc in care nu poti patrunde cu masina, mers pe jos faci inca 15 min sau chiar 30 de minute.
La angajare nu am semnat niciun act intern de stabilire a acestor timpi, acum tam nisam ni se taie orele nejustificat. Din cate stiu eu, nu exista o lege care sa justifice ceea ce fac dansii? Gresesc? Ce pot face?
O a doua problema este ca suntem pusi sa facem cereri de concediu pentru a recupera firma orele pe minus de pe luna trecut! Adica in aceasta luna, Aprilie, avem de facut cereri de concediu pe 4-10 zile de CO pentru luna Martie. Mai mult, sa facem cerere de concediu chiar si in zile in care am fost la serviciu, cf. ordinelor de lucru si fisei de pontaj!
Oare chiar nu se poate face nimic?
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.
Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Ore suplimentare
nelugigi
Buna seara. Va retin atentia cu o problema . Lucrez ca tehnician service intr-o firma. Se obisnuieste a se face ore suplimentare. Pana in luna decembrie mi ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta
emillius
Buna ziua,
Daca in punctul de lucru am si angajati reprezentanti de vanzari care mai mult de jumatate de zi sunt pe teren, acestia vor trebui sa semneze in ... (vezi toată discuția)