avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala

Buna ziua!
As dori sa stiu, daca ma pot pensiona, pe caz de boala cu drept de munca ??
Am 45 de ani, acum un an m am operat de gonatroza , proteza totala genunchi drept , si recent am descoperit la glezna ca am atroza si osteroporoza. Avand un accident de masina , acum 28 de ani de atunci mi se trag toate pb.
Mentiionez ca inca lucrez am cotizat la bugetul de stat 18 ani.

Alte discuții în legătură

Reintegrare dupa accident de munca GELUsoltan GELUsoltan Buna ziua! In luna februarie am avut accident de munca in cadrul unei firme private de CF marfa in urma caruia am ramas fara un picior deasupra genunchiului . ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata missu missu Buna ziua! Tatal meu are acum varsta de 54 ani si este angajat legal (cu CM) de la varsta de 18 ani, fara intreruperi samd. Recent a avut un accident ... (vezi toată discuția)
Cerere privind acordarea pensiei de invaliditate respinsa marian_26 marian_26 ma numesc [Editat] din Rm Valcea am 50 de ani si mi-am pierdut capacitatea de munca , in urma a 2 operatii la genunchiul stang de gonatroza am fost in medical ... (vezi toată discuția)