avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... EXPERTIZA CONTABILA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

EXPERTIZA CONTABILA

in cadrul asociatiei noaqstre a iesit expertiza contabila cu un deficit de 500 milioane lei pe cine trebuie sa tragem la raspundere .asi vrea sa stiu daca ne putem indrepta si impotriva presedintelui de asociatie in afara de fostul administrator .acesta este si el raspunzator petru lipsa in gestiune
Cel mai recent răspuns: 123321123 , utilizator 18:22, 5 Decembrie 2009
Puteti face plangere penala impotriva administratorului pentru gestiune frauduloasa si delapidare si impotriva presedintelui pentru coautorat ! In urma cercetarilor se va stabili gradul de vinovatie al fiecaruia dintre cei 2!
buna ziua 1
Nu stiu exact care ste situatia din ceea ce ne spuneit, dar in principiu, este responsabil si presedintele.
Cu stima !
multumesc atit vroiam sa stiu daca se poate merge si impotriva presedintelui deci sint vinovati amindoi,sau au fiecare o parte de vina
Pe langa fostul administrator, TREBUIE sa faceti plangere si impotriva:
- presedintelui
- membrilor comitetului executiv
- comisiei de cenzori sau a cenzorului
De ce am accentuat cuvantul "trebuie"?
Acea "gaura" nu se face intr-o singura luna. Cum nu se face intr-o singura luna, vinovati sunt si presedintele, impreuna cu membrii comitetului executiv, pentru ca ei trebuie sa verifice situatia incasarilor si platilor, iar cenzorul/cenzorii sa-l controleze pe administrator.
Oricum o dai, reiese ca singur nu a facut asta.
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2009
Armenteros, utilizator
mai am o singura intrebare plingerea se face la sectia de politie sau se merge direct l;a politia economica

Alte discuții în legătură

Frauda la asociatia de proprietari interval interval Un control din partea Primariei a evidentiat datorii neonorate catre furnizori in valoare de 1.118.875 lei. In prezent dosarul este in lucru la Politie 1. ... (vezi toată discuția)
Delapidare savarsita de administrator bloc-procedura inscrierii privilegiului imobiliar andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care un administrator de bloc a sustras bani din fondurile asociatiei si a realizat un prejudiciu, asociatia de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Suspiciune lipsa bani din asociatie vyobuz vyobuz Buna seara!! De cateva zile la o asociatie de proprietari cu 88 de apartamente s-a lansat zvonul ca nu avem platite apa si energia termica din luna august ... (vezi toată discuția)