avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De ce nu sunt arestati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De ce nu sunt arestati

Buna,

Vin astazi la dumneavoastra cu o intrebare simpla dar cu mult bagaj si sensibilitate.

De ce artistii care promoveaza consumul de droguri si care recunosc pe materialele promovate nu sunt arestati la fel ca toata lumea?

Este legea diferita pentru aceste personalitati?
Daca un om normal ar recunoaste pe o melodie propire consumul, comercializarea si promovarea drogurilor nu ar fi si acesta arestat sau ar da macar baza inceperii urmaririi penale?

Alte discuții în legătură

Constituire grup organizat si trafic de droguri- ce se poate intampla in acest caz ? spawn29 spawn29 Buna ziua! am si eu o problema si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns! De o saptamana s-a dispus incepererea urmaririi penale \'\'in rem\'\' ... (vezi toată discuția)
Redeschidere dosar penal uricanez uricanez Buna, in 2012 am fost acuzat impreuna cu un prieten de trafic si consum de droguri. Baiatu alaturi de care am fost acuzat se ocupa de mai multi timp cu ... (vezi toată discuția)
La divort ca proba antidoping sperantagabi sperantagabi in procesul de divort se poate cere proba anti doping, adica sa fie testat partenerul de o unitate sanitara , avind cunostinta ca consuma droguri si vrea ... (vezi toată discuția)