avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Rugaminte
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Rugaminte

Buna ziua
Am rugamintea sa ma lamuriti .Am iesit la pensie cu cod pensie P10, nr lunilor anticipate 12. Varsta de pensionare pt limita de varsta 61 ani 0 luni. In luna iunie am inplinit ani sunt nascut in 21 iunie 1958. Decizia de pensionare definitiva nu am primit-o. Intrebarea mea ete urmatoarea pot a ma angajez la particular daca nu am primit decizia?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 August 2019
luvigia, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensionare Apostoaemihai Apostoaemihai Sotia mea are varsta de 55 ani inpliniti in iunie,are 2 copii,o vechime in munca de 24 ani din care 15 ani in gr.II.Vrea sa se informeze cand poate sa iasa la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare privind recalcularea pensiei pentru ... felicia_margareta felicia_margareta Buna ziua, Am o intrebare, privind recalcularea pensiei pentru limita de varrsta. Sunt nascuta la 02 August 1960 si am iesit la pensie la limita de varsta ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala si pensie pentru limita de varsta feliciatimisoara feliciatimisoara ma numesc felicia sunt nascuta in 1958 11 12 ,am 34 ani de munca ,dorec foarte mult sa ies la pensie ,anticipat si apoi la drept ,desi ca am grupa a 2 ,am ... (vezi toată discuția)