avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mutare dosar la alt executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mutare dosar la alt executor judecatoresc

Cum pot muta un dosar de executare silita la alt executor? Cel la care este acum dosarul refuza sa imi spun suma totala de plata pt inchiderea dosarului, in conditiile in care am specificat ca vreau sa platesc integral cat mai repede.

Alte discuții în legătură

Executare silita executor bancar Sergia Sergia Daca s-a emis o Instiintare de plata din partea unui executor bancar pe suma totala aferenta unui credit bancar ipotecar se mai poate reveni asupra ei daca se ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa o executare silita Austin Austin Buna ziua, am o problema in care nu stiu cum sa actionez. Am avut un card facut in 2004 la un credit doar cu buletinul (eram mai mic si prost pe vremea aia). ... (vezi toată discuția)
Problema dosar executare, sume cerute in plus Austin Austin Buna ziua, am o problema cu un dosar de executare, si anume: Am facut angajament de plata pt suma de 1924.20 lei (incluzand taxele si onorariile executorului). ... (vezi toată discuția)