avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inmatriculare auto

Tatal meu a decedat in luna aprilie. Am facut taxa de succesiune cu mama in luna iunie. Tata si mama aveau doua masini, dintre care una utilizata de mine, ambele inmatriculate pe numele lui. In urma succesiunii, am declarat autoturismele la fisc, cu cota care apartine fiecareia. Trebuie reinmatriculate dar pe numele uneia singure. Am fost la notar si am hotarat sa facem partaj si sa fie trecute pe numele meu pentru a le inmatricula tot pe numele meu. Ce pasi trebuie sa urmez dupa ce voi primi documentul de partaj, ce acte trebuie sa mai adaug, unde sa ma duc si ce plati urmeaza sa fac pentru a rezolva problema? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:35, 26 August 2019
Cu actul de partaj, inmatriculati autoturismele pe numele dvs.
Documentele necesare inmatricularii le obtineti fie cu o vizita la Serviciul Inmatriculari, fie cu un search pe Google, fie apelati la o persoana care se ocupa de regula cu astfel de servicii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu documentul notarial va prezentati la autoritatea fiscala responsabila care va inregistra pe rolul dv fiscal cele 2 vehicule
Ulterior urmeqza sa parcurgeti procedura laa SPR evidenta auto
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare temporara la fisc a unui autoturism adus din germania dorels dorels Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie ce acte imi sunt necesare inregistrarii temporare, la fisc, a unui autoturism adus din Germania. Cei de la fisc imi ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Masini instrainate Kent8d Kent8d Buna seara. Va rog mult sa ma ajutati in legatura cu un raspuns la urmatoarea problema pe care o am: in urma cu doi ani am vandut vreo 4 masini inmatriculate ... (vezi toată discuția)