avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita

Buna ziua! In urma unui program stabilit, am dreptul ca in vacanta de vara sa iau fetita o luna la mine. Mama considera corect din pct. ei de vedere, ca dupa o luna petrecuta la mine, ea are acelasi drept, de o luna la concediu in care nu-mi permite sa vad fetita in weekend-urile mele legale de vizita. Nu avem asa ceva trecut in programul de vizita. Mama nu a fost plecata niciodata o luna intreaga, o face din egoism ca sa nu vad fetita. Este corect?Este legal ca eu sa nu vad fata o luna , dupa ce si-a petrecut o luna de vara la domiciliul meu?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:00, 26 August 2019
Depinde ce anume aveti mentionat in conventia/hotararea privind programul de vizita. Daca nu se mentioneaza o luna la tata, o luna la mama atunci trebuie respectata ad literam conventia/hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor AnaMaria1220 AnaMaria1220 Buna seara. Am sentinta cu custodie comuna si program de vizita : in fiecare marti, weekendul 1 si 3 de vineri pana duminica, 2 saptamani in vacanta de vara, 1 ... (vezi toată discuția)