avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare loc de veci

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie.
Pe mormantul mamei mele a aparut o placuta pe care este inscripționat " Concesionat X-ulescu".
Am crezut ca locul este pe 10 ani, nu pe 7 ani. (acum fiind 9).
Locuiesc in alta tara, asta inseamna ca trebuie sa fac o imputernicire catre cineva din Romania pentru a se ocupa de acte si administrare.
Va rog sa imi spuneti daca mai am vreo sansa sa iau acel loc de veci înapoi.
Cum trebuie sa procedez in continuare?

Va multumesc!!
Ultima modificare: Luni, 26 August 2019
SimonaC25, utilizator
Cel mai recent răspuns: SimonaC25 , utilizator 20:13, 26 August 2019
Atat timp cat in interiorul termenului de 7 ani prevazut in contractul initial de concesiune dv nu v-ati exprimat interesul sa prelungiti contractul este de inteles ca administratia cimitirului a apreciat ca nu sunteti interesat si a relocat respectivul loc de inhumare
Daca exista incheiat contract nou de concesiune pe respectivul loc de inhumare ,nu mai puteti sa il obtineti
Am inteles. Iar pana sunt gata actele pe care trebuie sa le intocmesc, cum se va proceda? Se vor arunca pur si simplu osemintele?

ynocentta a scris:

Atat timp cat in interiorul termenului de 7 ani prevazut in contractul initial de concesiune dv nu v-ati exprimat interesul sa prelungiti contractul este de inteles ca administratia cimitirului a apreciat ca nu sunteti interesat si a relocat respectivul loc de inhumare
Daca exista incheiat contract nou de concesiune pe respectivul loc de inhumare ,nu mai puteti sa il obtineti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa deshumez 2 morti dupa 12 ani si nu stiu cum se procedeaza matildavasilescu matildavasilescu As vrea sa stiu cum procedez pentru deshumarea a 2 rude dupa 12 ani deoarece tdoresc sa vand locul de veci. Sunt amandoi intr-un cavou cu 3 cripte, eu sunt ... (vezi toată discuția)
Contract de concesionare pentru mormant in cimitir blackshaddow blackshaddow buna ziua am o nelamurire si as dori sa ma indrumati in vreun fel de curand mi-a decedat bunicul,l-am ingropat dupa datina crestina am platit toate taxele ... (vezi toată discuția)