avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna seara. M ar Interesa si pe mine daca mama mea ar putea sa ia pensie de urmas dupa tatal meu decedat in ianuarie 2018. Au fost casatoriti peste 25 de ani iar mama mea are in campul muncii vreo 20 de ani plus 5 ani in Germania. In ce conditii ar putea sa ia pensie de urmas mama mea (specific ca este nascuta in noiembrie 1964)?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:24, 27 August 2019
Detalii despre Pensia de urmaş , gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Alex_alin Alex_alin Buna seara. As vrea sa stiu in ce conditii ar putea mama mea sa ia pensie de urmas dupa tatal meu decedat pe 23.01.2018. Ei au fost casatoriti 30 de ani iar ... (vezi toată discuția)
Buna seara dacă tatăl meu a fost pensionat pe caz de boala ... Andrei dragos Andrei dragos Buna seara Dacă tatăl meu a fost pensionat pe caz de boala și intre timp a decedat la vârsta de 59 de ani ,mama ia pensie de urmaș Poate sa îl ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas AliceMirela AliceMirela Buna ziua Am si eu o intrebare legata de pemsia de utmas. La ce varsta poate beneficia mama de pemsie de urmas de pe urma tatalui meu care a decedat in ... (vezi toată discuția)