avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard

buna seara.locuiesc intru un duplex intre mine si vecinul meu era un gard de plasa bordurata inalt de un metru si lung de 6.am decis sa l schimb cu scandura de lemn neintrebandu i si pe ei din pacate cand au ajuns acasa m au amenintat ca ma dau in judecata,imi puteti spune din punct de vedere juritic ce ar putea sa ma astepte.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:00, 27 August 2019
Incercati sa ajungeti la o intelegere, va poate face plangere pt distrugere, gardul fiind comun, apoi daca va da in judecata, poate obtine sa il puneti le ala din plasa la loc.
daca nu e de acord cu gard de scandura, trebuie sa il faceti pe terenul dvs, nu pe razor.
Va trebuie autorizatie de constructie si pt a o obtine, se poate sa aveti nevoie de acordul vecinului.. asa ca puneti naframa in bat si mergeti la vecin cu plocon..
incercati sa ii prezentati avantajele gardului de scandura, ca are intimitate, ca nu il costa ca faceti pe banii dvs.. si ce altceva mai puteti sa ii spuneti..
Al cui era gardul, nu era al amandurora?
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziu as dori sa va antreb an legatura cu un gard antre vecini ... Dochita daniela Dochita daniela Buna ziu as dori sa va antreb an legatura cu un gard antre vecini deci gardul este jumate lemn jumate plasa de sarma vecina a analtat partea de gard de plasa ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard 2014Elena 2014Elena Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)