avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Refacere pod gresit - blocare acces curte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Refacere pod gresit - blocare acces curte

Buna ziua , ma confrunt cu urmatoarea situatie : s-au facut renovari pe strada , mai exact s-au pus virole , s-au cimentat santuri , modernizari . In acest proces , casa mea fiind pe teren inclinat , au fost nevoiti sa darame podul de acces in curte si au turnat alt pod . Problema este ca l-au facut prost , au schimbat inclinatia si eu nu mai am acces cu masina in curte , am ramas cu ea suspendata . Unde pot face plangere si cine ar trebui sa suporte reparatia/modificarea podului ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, primaria comunei a demarat un proces amplu de asfaltare ... liveomars liveomars Buna ziua, Primaria comunei a demarat un proces amplu de asfaltare stradala, iar in zona locuintei noastre, a asfaltat in jos (este domeniu public), pana la ... (vezi toată discuția)
Blocare acces unic la proprietate Adrian. C Adrian. C Buna ziua, Va rog frumos, un sfat pentru urmatoarea situatie: Sunt proprietarul unui apartament situat la et. 2/2 plus demisol si pod intr-o casa din zona ... (vezi toată discuția)
Blocare acces in propria curte Kelu_1984 Kelu_1984 Bună ziua, În luna august 2019 primăria Ștefan cel Mare, Vaslui s-au apucat sa modernizeze șanțurile și căile de acces în curțile oamenilor aflate ... (vezi toată discuția)