avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare acces in propria curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare acces in propria curte

Bună ziua,
În luna august 2019 primăria Ștefan cel Mare, Vaslui s-au apucat sa modernizeze șanțurile și căile de acces în curțile oamenilor aflate la un drum național. Problema este urmatoarea: noi am avut poduri construite de noi, au venit cu utilaje și le-au stricat și le-au lăsat în fața porților cu promisiunea vor fi luate după ce for turna șanțurile și podurile noi,acum suntem în luna octombrie firma care a avut lucrarea a făcut lucrarea dar am rămas cu pitroiele în fata porților, în tot acest timp nu putut sa ne băgăm masinile în curte. As vrea sa știu exact cum sa procedez, ar trebui sa dam primăria în judecată.
Cel mai recent răspuns: Kelu_1984 , utilizator 19:55, 21 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nu știu exact cum sa procedez, când au început lucrarea au spus ca podul stricat este prea greu si l-au lăsat în fata porții, urmând sa îl ia după ce toarnă podul cel nou, firma de construcție a dispărut, iar primarul zice ca e treaba mea acum.

CABINET DE AVOCAT DRAGOS BARNEA MADALIN a scris:

Puteti incepe cu o notificare, inainte de a formula cerere de chemare in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul auto in curte este restrictionat de primarie in urma lucrarilor de asfaltare abandonate iulius1979 iulius1979 In luna noiembrie au inceput niste asa zise lucrari de asfaltare. In doua zile, niste utilaje au decupat drumul pe o portiune de 200 de metri, apoi au ... (vezi toată discuția)
Probleme cu calea de acces proprietate germania vasile2012 vasile2012 Buna seara tuturor! in urma cu un an am cumparat o casa in nordul germaniei.toate bune si frumoase pina in urma cu o luna cand m au anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Probleme trotuar JULIA59 JULIA59 In urma cu aproximativ 6 ani sa tunat asfalt pe trotuarul din fata casei.Stratul nou a fost aplicat peste stratul vechi rezultind ridicarea nivelului, ajungand ... (vezi toată discuția)