avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Renovare gard - este necesara autorizatie ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Renovare gard - este necesara autorizatie ?

Buna ziua , cand este necesara autorizatia daca doresc sa renovez un gard existent ? Mentionez ca gardul are fundatie betonata si este din lemn . Eu doresc sa torn din nou fundatia pentru ca e subreda si s-a lasat pe o parte terenul fiind in panta , fara sa schimb forma , materialele din care este construit .
Cel mai recent răspuns: Serggg , utilizator 12:42, 27 August 2019
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

sau

articolul de mai jos
www.avocatnet.ro/articol_375...
Am vizionat discutiile anterior dar nu se potrivesc pe situatia mea . Eu folosesc aceleasi materiale si ii dau aceeiasi forma , dar sunt nevoie sa inlatur fundatia veche ,si sa o refac pentru ca nu mai prezinta rezistenta . Daca gardul a avut fundatie anterior de beton turnata dar nu mai prezinta rezistenta si stabilitate , teoretic eu nu modific nici forma nici materialele deci de ce as avea nevoie de autorizatie de constructie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie gard micutzza10 micutzza10 Buna seara! In cazul in care as vrea sa construiesc un gard(din tabla) pe proprietatea mea, intre mine si vecin am nevoie de autorizatie de constructie? Va ... (vezi toată discuția)
Autorizație gard ib.andrei ib.andrei Buna ziua! Am gardul din fier cu fundația din beton si as vrea sa il schimb tot în fier,doar ca va fi fier forjat iar fundația doar vreau sa o sparg ... (vezi toată discuția)