avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru teren dupa moartea unui parinte
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru teren dupa moartea unui parinte

Buna ziua. As avea nevoie de cateva lamuriri legate de cadastrul unui teren in extravilan pe care mama si unchiul meu erau proprietari sau mostenitori (in indiviziune) si pentru care primaria a cerut acte ca sa faca cadastrul. Mama mea a decedat anul acesta. Unchiul mi-a comunicat ca cei de la primarie i-au cerut certificatul de deces al mamei si cand l-am intrebat pe numele cui o sa apara proprietatea, mi-a spus ca pe al lui. Noi, mostenitorii mamei mele (tata, fratele meu si cu mine), nu am dezbatut succesiunea. Intrebarea mea este urmatoarea: daca ii dau certificatul de deces unchiului meu, este posibil sa ne trezim ca nu mai avem niciun drept la acel teren? Mentionez ca deocamdata nu stiu sigur daca este vorba de un titlu de proprietate sau un certificat de mostenire pe care il detineau mama si unchiul.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cadastru fara succesiune oana781979 oana781979 Buna seara. As avea o nelamurire si as aprecia daca ar putea cineva de pe acest forum sa ma ajute. Mama mea a murit in primavara acestui an. Am primit recent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)
Donație teren fără cadastru movila92 movila92 Buna ziua, Bunica mea, decedata in 2008, detine conform unui titlu de proprietate o suprafata de teren extravilan. Acum in 2018, facem succesiunea. Bunica a ... (vezi toată discuția)