avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva CIAT Brasov
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva CIAT Brasov

Buna ziua,daca aveti in arhiva dv. acte si documente din perioada....01/03/1981. pana la 01/10/1981. ....M- ar intéressant pentru pensie ,sa dovedesc ca am lucrat la CIAT Brasov( centrala industriala de autocamioane si transport Brasov).... Merci
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 27 August 2019
Incercati la DirectiaJudeteana a Arhivelor Nationale Brasov
adresa: Str. Gh. Bariţiu 34, Braşov, cod 500025, jud. Braşov
Telefon: 0268/475256
Fax: 0268/478742
E-mail: brasov@arhivelenationale.ro
Website: www.arhivelenationale-brasov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva t.a.g.c.m.r. brasov, antrepriza specializata ... je-je je-je Unde pot gasi arhiva T.A.G.C.M.R. BRASOV, Antrepriza Specializata de Instalatii Montaj si Reparatii Bucuresti, pentru perioada 1986-1989? (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca stie cineva unde se afla ... marin neacsu marin neacsu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca stie cineva unde se afla arhiva S,C Alimentatie publica Brasov? (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori sa stiu unde sant arhivele icsapbrasov,intreprinderea ... Bragau Bragau Buna ziua,as dori sa stiu unde sant Arhivele ICSAPBrasov,Intreprinderea Comerciala de Alimentatie Publica.Va multumesc! (vezi toată discuția)