avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot gasi arhiva T.A.G.C.M.R. BRASOV, Antrepriza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot gasi arhiva T.A.G.C.M.R. BRASOV, Antrepriza Specializata ...

Unde pot gasi arhiva T.A.G.C.M.R. BRASOV, Antrepriza Specializata de Instalatii Montaj si Reparatii Bucuresti, pentru perioada 1986-1989?
Cel mai recent răspuns: je-je , utilizator 12:05, 24 Martie 2021
Vedeti daca va pot ajuta cei de la : Serviciul Judeţean Braşov al Arhivelor Naţionale

Adresa: Str. Gh. Bariţiu 34, Braşov, cod 500025, jud. Braşov
Telefon: 0268/475256
Fax: 0268/478742
E-mail: brasov@arhivelenationale.ro
Website: www.arhivelenationale-brasov.ro
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca stie cineva unde se afla ... marin neacsu marin neacsu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca stie cineva unde se afla arhiva S,C Alimentatie publica Brasov? (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori sa stiu unde sant arhivele icsapbrasov,intreprinderea ... Bragau Bragau Buna ziua,as dori sa stiu unde sant Arhivele ICSAPBrasov,Intreprinderea Comerciala de Alimentatie Publica.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Arhiva ciat brasov Pajou georgeta Pajou georgeta Buna ziua,daca aveti in arhiva dv. acte si documente din perioada....01/03/1981. pana la 01/10/1981. ....M- ar intéressant pentru pensie ,sa dovedesc ca am ... (vezi toată discuția)