avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sandwich si fructe pentru angajati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sandwich si fructe pentru angajati

Directorul doreste sa ofere sandwich-uri si fructe angajatilor zilnic pentru a-I multumi/stimula. I-am explicat ca acestea sunt avantaje in natura si conform legii se vor plati si contributii salariale pentru ele indiferent de suma pe care o plateste firma. Exista posibilitatea legala sa oferim aceste beneficii salariatilor nostri fara sa platim si contributii? (precizez ca angajatii primesc si tickete de masa la care nu dorim sa renuntam)
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 22:15, 27 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Numai in cazul asocierii produselor alimentare cu actiuni de protocol, cu memo justificativ aferent meselor acordate , semnatura administrator, numire clienti/ potentiali clienti, produsele alimentare se pot inregistra pe 623. In cazul acordarii salariatilor, tratamentul e destul de clar, cum l- ati descris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli protocol dida5801 dida5801 Am urmatoarea situatie: societatea are activitate turism/restaurant. Se marcheaza pe restaurant protocol.(mese servite ptr dif clienti ) Cum pot sa inregistrez ... (vezi toată discuția)
Este hrana acordata angajatilor deductibila pentru firma? CameliaNovac CameliaNovac Cum este privit din punct de vedere fiscal avantajul in natura, hrana, acordata angajatilor? Adica, am salariati care primesc tichete de masa si organizez si ... (vezi toată discuția)
Activitati promotionale agenti economici popalexa popalexa Buna seara!! Un imm, daca doreste sa stimuleze vanzarile, prin acordarea unor premii (constand in anumite produse: genti, geci...etc) colaboratorilor, ... (vezi toată discuția)