avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... vecini cu dragoste de pisici
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

vecini cu dragoste de pisici

unde pot reclama faptul ca 2 vecini au 2 pisici pe care le-au pripasit pe scara blocului si care-si fac necesitatile la ultimul etaj. de facut curat nu fac dand vina unul pe celalalt. cum putem rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:51, 27 August 2019
Initial incercati solutionarea amiabila
Daca nu puteti solutiona sesizati oficial politia teritoriala serviciul specializat de politia animalelor sau directai corp control din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, imi spuneti, va rog, daca un vecin a adoptat o pisica ... puimicc puimicc Buna ziua, imi spuneti, va rog, daca un vecin a adoptat o pisica in bloc si aceasta este lasata libera si face mizerie in fata usii altor vecini, unde se poate ... (vezi toată discuția)
Vecin cu multe pisici AndreeaB15 AndreeaB15 Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu institutia careia trebuie sa ne adresam pentru ca vecinul care are 15 pisici sa scape de ele sau macar sa faca ... (vezi toată discuția)
Este corect scoaterea pisici in fata usi unui apartament? .... .... Buna seara,am o mare dilema in ceea ce face vecina mea,adika isi scoate gunoiul in fata usi,si pisica pt a se relaxa ,in schimb pe mn personal ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)