avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este corect scoaterea pisici in fata usi unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este corect scoaterea pisici in fata usi unui apartament?

Buna seara,am o mare dilema in ceea ce face vecina mea,adika isi scoate gunoiul in fata usi,si pisica pt a se relaxa ,in schimb pe mn personal ma deranjeaza foarte tare mirosul gunoiului ,cat si al pisici...cum as putea rezolva aceasta problema?cui pot sa ma adresez?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Maria Bezsan , utilizator 22:42, 5 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutati cu vecina in primul rând si relatatii neajunsurile.
Inceracti sa solutionati amiabil direct cu vecina
Daca aceasta este reticenta,sesizati oficial presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare pentru solutionare
ce iti face pisica? e un animal curat! Esti o persoana rea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, imi spuneti, va rog, daca un vecin a adoptat o pisica ... puimicc puimicc Buna ziua, imi spuneti, va rog, daca un vecin a adoptat o pisica in bloc si aceasta este lasata libera si face mizerie in fata usii altor vecini, unde se poate ... (vezi toată discuția)
Taxa animale ContSters122354 ContSters122354 se aplica vreo taxa pt detinatorii de animale de casa (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor pe scara blocului rambela rambela Locuiesc intr-un bloc unde o vecina creste animale(caini,pisici)pe casa scarii.De fiecare data cand intru si ies din bloc trebuie sa suport mirosul de urina de ... (vezi toată discuția)