avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis conducere

Aș dori să stiu ce implică calitatea de "suspect" intr un dosar penal cu " fuga de la locul accidentului" unde victima a prezentat conform cert med legal 1-2 zile îngrijiri medicale cu mici echimoze, mentionez ca aceasta si a retras plangerea la o zi după , eveniment, mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ... Melu 234 Melu 234 Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului (vezi toată discuția)
Tentativa de musamalizare accident auto cu victima GeorgeMAXIM GeorgeMAXIM Buna ziua, Ieri dupa-amiaza mama mea a fost implicata pasiv intr-un accident auto. Unei masini care se deplasa cu viteza i-a explodat un pneu si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului alin_74 alin_74 Buna ziua, De curand am fost implicat intr-un eveniment rutier la o trecere de pietoni. Din cauza aglomeratiei am observat cu intarziere o persoana ce se ... (vezi toată discuția)