avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce conditii speciale sunt impuse siteurilor cu linkuri ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce conditii speciale sunt impuse siteurilor cu linkuri de publicitate si/sau afiliere catre brokeri, traderi si investitori institutionali?

Buna seara,
Am un site despre investitii si trading si as vrea sa stiu ce conditii legale trebuie sa indeplinesc ca sa pot pune bannere cu link catre traderi institutionali si brokeri cu care am contract de afiliere sau publicitate.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce conditii speciale sunt impuse siteurilor cu linkuri de publicitate si/sau afiliere catre brokeri, traderi si investitori institutionali? iulicika iulicika Buna ziua, Am un site despre investitii si trading si as vrea sa stiu ce conditii legale trebuie sa indeplinesc ca sa pot pune bannere cu link catre traderi ... (vezi toată discuția)
Forex DanyloBeast DanyloBeast Buna seara! Am 18 ani si vreau sa incep sa lucrez pe o platforma de forex. 1) Trebuie sa platesc impozit pe profiturile castigate din piata forex? 2) Trebuie ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatii - contract civil de prestari servicii TigerHeart TigerHeart Buna ziua. Am cateva intrebari in legatura cu contractul civil de prestari servicii. Am un site pe care as vrea sa vand publicitate(sa pun cateva bannere ... (vezi toată discuția)