avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce conditii speciale sunt impuse siteurilor cu linkuri ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce conditii speciale sunt impuse siteurilor cu linkuri de publicitate si/sau afiliere catre brokeri, traderi si investitori institutionali?

Buna ziua,
Am un site despre investitii si trading si as vrea sa stiu ce conditii legale trebuie sa indeplinesc ca sa pot pune bannere cu link catre traderi institutionali si brokeri cu care am contract de afiliere sau publicitate.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristi_aby , utilizator 12:08, 13 Decembrie 2019
Buna ziua,
Si daca site-ul era despre gatit si tigai era o diferenta? :)
Se numeste tot publicitate, indiferent de domeniu si pentru a emite factura va trebuie o persoana juridica cu obiect de activitate in publicitate. Cautati prin lista cu CAEN-uri si gasiti ceva cu siguranta. Am avut un astfel de srl insa nu mai stiu exact codul pentru publicitate.
Daca nu trebuie sa faceti factura, nu va trebuie persoana juridica si platiti impozit pe venit ca orice persoana fizica cu venit suplimentar, declarat la ANAF.
Daca doriti mai multe detalii, ma puteti gasi pe site-ul www.LaBursa.ro unde inafara de investitii si trading :) discut uneori si astfel de subiecte. Poate mai schimbam si impresii. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii speciale sunt impuse siteurilor cu linkuri de publicitate si/sau afiliere catre brokeri, traderi si investitori institutionali? iulicika iulicika Buna seara, Am un site despre investitii si trading si as vrea sa stiu ce conditii legale trebuie sa indeplinesc ca sa pot pune bannere cu link catre traderi ... (vezi toată discuția)
Forex DanyloBeast DanyloBeast Buna seara! Am 18 ani si vreau sa incep sa lucrez pe o platforma de forex. 1) Trebuie sa platesc impozit pe profiturile castigate din piata forex? 2) Trebuie ... (vezi toată discuția)
Afiliere nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor, de directionare, de indrumare. Imi cer scuze, daca poate nu voi folosi termeni in domeniu Sunt o persoana ... (vezi toată discuția)