Buna ziua,
am si eu nevoie de ajutor, de directionare, de indrumare.
Imi cer scuze, daca poate nu voi folosi termeni in domeniu
Sunt o persoana fizica
Doresc sa imi fac un site unde voi insera anumite link-uri catre anumite firme.
Aceste firme imi dau o suma pe baza de contract, un fel de parteneriat sau comision, din cate am inteles, fara factura
Imi dau o anumita suma de bani in cont, un procent pe baza profitului de la clientii care au provenit de pe pagina mea prin accesarea/redirectionarea din link-urilor afisate catre aceste firme si valoarea aferenta cumparaturilor facute de catre acesti clienti
Singura factura pe care o s-o primesc este de la o firma din Asia, cea care se v-a ocupa de crearea acestei pagini. Factura concepere site.
In rest nu emit facturi, si singura primita este de la aceasta firma.
Toti banutii primiti in cont pe baza de contract vor fi de la aceste firme, bani virati in contul meu
Am nevoie de ajutor pentru ca vreau sa fie totul ok si legal
Am inteles ca se numeste afiliere, a mea ca persoana fizica cu aceste firme.
Trebuie sa imi fac firma sau sa imi deschid PFA?
Unde declar aceste sume, care nu vor fi constante, vor fi sau nu mai mici sau mai mari de la o luna la luna!
Va rog mult sa ma indrumati
Va multumesc anticipat !
Problema legata de afiliere si mai ales de veniturile obtinute din aceasta este mai complexa. Site-ul in sine nu aduce trafic pentru ca dvs. sa obtineti sume considerabile. Aveti de parcurs mai multi pasi importanti.
Nu cred ca trebuie sa va faceti totusi probleme. Este suficient ca atunci cand in contul dvs. se acumuleaza venituri sa le declarati la Administratia financiara de care apartineti. Puteti sa va faceti si un PFA .
W-8ben e vs w-8ben
mlauras
Buna ziua,
Lucrez part time in domeniul IT cu un client din SUA si am o nelamurire W-8BEN vs W-8BEN E.
W-8BEN este destinat persoanelor fizice ? Daca ... (vezi toată discuția)