avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cheltuieli pt fractia de luna,cumul de functii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cheltuieli pt fractia de luna,cumul de functii

buna seara, 1.va rog frumos daca eu sunt placata din localitate o perioada mai mare de 15 zile din luna pot sa cer reducerea ch. de intretinere ?(in baza carui act normariv).
2. presedintele blocului poate avea si functia de casier ?

Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:49, 29 August 2019
Dvs., ca sa nu cititi prev. L 196/2018, ne intrebati pe noi... Ei, iaca ca nici noi nu stim. Ce ar fi sa "frunzariti" si dvs. legislatia, sa aflati!
Stati demult la bloc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietari. buna ziua. intr-un bloc ... Georgia.TH Georgia.TH Infiintare asociatie de proprietari. Buna ziua. Intr-un bloc nou inncare exista mai multe mereguli de care trebuie sa ne ocupam, dorim sa invepem prin a ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator asociatie de locatari reny34 reny34 BUNA SEARA,CUM SE POATE SCHIMBA UN ADMINISTRATOR AL ASOCIATIEI DE LOCATARI DACA VECINII SUNT DEZINTERESATI(ADICA SE UITA LA AVIZIER CAT AU DE PLATA,NU SI CE ... (vezi toată discuția)
Buna exista obligația depunerii de documente(contract vanzare ... G eu G eu Buna Exista obligația depunerii de documente(contract vanzare cumpărare, carte identitate) la asociația de proprietari atunci când cumperi un apartament ... (vezi toată discuția)