avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Luare in evidență auto la Primărie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Luare in evidență auto la Primărie

Bună seara, vă rog să mă ajutați cu următoarea problemă. Am achiziționat de curând un auto din străinătate. Trebuie să merg la primărie pentru a o lua în evidență. Întrebarea mea este dacă am datorii la primărie, câteva amenzi de circulație neachitate, mă pot conditiona să achit acele amenzi, pentru a putea lua în evidentă mașina? Pot refuza cei de la Primărie luarea în evidenta a autoturismului, până nu achit amenzile? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Luare in evidență andra-celia andra-celia Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu următoarea problemă. Am achiziționat de curând un auto din străinătate. Trebuie să merg la primărie pentru a o ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa plãtesc datoriile pentru a lua în evidenta fiscala o mașinã ? cataNFS cataNFS Bună seara , de curând am achiziționat o mașină , eu având câteva amenzi la primărie am zis sa o trec pe tatăl meu, întrebarea mea ar fi , ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit de la primarie taxe locale traian_mst traian_mst Buna Ziua, la sfarsitul lunii februarie 2014 mi-am schimbat domiciliul intrun alt judet. Pe fostul domiciliu am avut 2 autoturisme care leam transferat, insa ... (vezi toată discuția)