avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Luare in evidență
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Luare in evidență

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu următoarea problemă. Am achiziționat de curând un auto din străinătate. Trebuie să merg la primărie pentru a o lua în evidență. Întrebarea mea este dacă am datorii la primărie, câteva amenzi de circulație neachitate, mă pot conditiona să achit acele amenzi, pentru a putea lua în evidentă mașina? Pot refuza cei de la Primărie luarea în evidenta a autoturismului, până nu achit amenzile? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: andra-celia , utilizator 14:08, 17 Septembrie 2019
nu pot refuza.
Mulțumesc. Exista și cadrul legal pe care mă pot baza?
Daca cei in drept va refuza, ei sunt cei care trebuie sa invoce un text de lege pentru a-si justifica refuzul.

andra-celia a scris:

Mulțumesc. Exista și cadrul legal pe care mă pot baza?

Vă mulțumesc pentru răspunsuri, am rezolvat problema. Nici nu au adus în discuție acest aspect, am fost foarte surprinsă, deoarece știu că în alte cazuri identice, au fost practic ,, șantajați '', că nu le eliberează documente necesare până nu achita amenzile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in evidență auto la primărie andra-celia andra-celia Bună seara, vă rog să mă ajutați cu următoarea problemă. Am achiziționat de curând un auto din străinătate. Trebuie să merg la primărie pentru a o ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare auto datorita amenzilor mirela1969 mirela1969 Buna ziua! Lucrez in cadrul unei primarii de comuna. Printre altele ma ocup si de inmatricularea autoturismelor. Intrebarea mea este: ,,Daca persoana care ... (vezi toată discuția)
Mi sa refuzat impunerea auto pentru impozit pe motiv ca am amenzi purple666 purple666 Am cumpărat recent o mașina second-hand si am înaintat actele pentru impunere la impozit. Am toate actele necesare, inclusiv Cf al fostului proprietar, doar ... (vezi toată discuția)