avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Mi sa refuzat impunerea auto pentru impozit pe motiv ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Mi sa refuzat impunerea auto pentru impozit pe motiv ca am amenzi

Am cumpărat recent o mașina second-hand si am înaintat actele pentru impunere la impozit. Am toate actele necesare, inclusiv Cf al fostului proprietar, doar ca primăria din localitatea mea de domiciliu refuza sa îmi impună mașina spre impozitare pe motiv ca am amenzi de circulație ne plătite. Cât de legal este ceea ce se întâmpla sau dacă nu e legal, ce pot face sa le demonstrez ca fac un abuz( șantaj). Cei dim primărie îmi impun sa plătesc măcar jumătate din amenzi altfel nu îmi eliberează. Merge cu jumătăți de măsura, se negociază?
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
purple666, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:30, 6 Martie 2018
Nu este vorba despre abuz sau santaj
Codul fiscal prevede fara echivoc ordinea de solutionare cereri contribuabil
Prioritar se achita debitele in evidenta ,ulterior cererile contribuabilului
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inregistrarea unei noi proprietati nu poate fi conditionata de plata restantelor. Solicitati refuzul in forma scrisa sau trimiteti actele prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in evidență andra-celia andra-celia Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu următoarea problemă. Am achiziționat de curând un auto din străinătate. Trebuie să merg la primărie pentru a o ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta schimbare carte identitate busuyoc busuyoc Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca exista vreo posibilitate sa primesc o adeverinta de la primarie pentru schimbare CI avand in vedere ca figurez cu ... (vezi toată discuția)
Conditionare eliberare adeverinta venit cyan cyan Stiu ca plata impozitului pe proprietate la administratia fiscala nu este conditionata de achitarea datoriilor. Dar eliberarea unei adeverinte de venit ... (vezi toată discuția)