avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis spaniol anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis spaniol anulat

Va salut cu respect am condus cu permisu suspendat am fost condamnat 8 luni suspendare si 2 ani cu semnatura a trecut de la hotarare aproape 2 ani in noiembrie fac 2 ani am fost sa intreb de permis si mi sa spus ca sa anulat mentionez ca permisu este spaniol
intrebarea mea este pot sa conduc in Romania ,Am avut permisu suspendat pentru depasire de viteza cu 18 peste limita va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
Nina chirita, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Nina chirita Nina chirita Buna ziua va rog sami raspundeti acum 3 ani am condus cu permisu suspendat pentru limita de viteza permisu fiind spaniol am platit amenda si misa inapoiat pa ... (vezi toată discuția)
Salut, am fost prins in trafic sub influenta bauturilor alcolice ... KdvDani KdvDani Salut, am fost prins in trafic sub influenta bauturilor alcolice acum multi ani.. 2013 mai exact. Mi s-a intocmit dosar penal care a fost finalizat prin 2015, ... (vezi toată discuția)
Permis international anulat Ceango Ceango Am permis de Spania si am fost prins cu o alcoolemie peste limita legala in Romania.Mi s-intocmit dosar penal si dupa aproape un an de la comiterea faptei am ... (vezi toată discuția)