avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Raport de expertiza teren
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Raport de expertiza teren

Daca expertul topo, a prezentat instantei 3 variante de partaj, raportul de expertiza , care stabileste valoarea terenurilor ce sunt supuse expertizei nu trebuie sa fie facut pe toate cele trei variante? Expertul nu a prezentat decat o varianta instantei. Ce se poate face in acest caz???
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:23, 28 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti observatii scrise la raportul de expertiza. Nota cu observatii scrise se depune la arhiva tribunalului pentru dosarul nr. ....., cu minim 5 zile inainte de termenul de judecata.
Daca observatiile dvs. vor fi acceptate de catre instanta de judecata, expertul va completa raportul de expertiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni expertiza robin2014 robin2014 In incheierea interlocutorie instanta a numit experri contabil, topo si constructii. Expertul topo a facut expertiza si a evaluat terenurile consilierul meu ... (vezi toată discuția)
Expert topo incorect ionfliundra ionfliundra Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot formula plangere penala impotriva unui expert topo stabilit de instanta civila si care denatureaza realitatea din ... (vezi toată discuția)
Intrebare expertiza topograf locuinta CiocanAndrei CiocanAndrei Buna ziua, am realizat faptul ca dupa ce s-a facut expertiza unei locuinte, pozele prezentate in dosar sunt mai vechi decat cele care au fost facute in ziua ... (vezi toată discuția)