avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Intrebare expertiza topograf locuinta
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Intrebare expertiza topograf locuinta

Buna ziua, am realizat faptul ca dupa ce s-a facut expertiza unei locuinte, pozele prezentate in dosar sunt mai vechi decat cele care au fost facute in ziua expertizei. Un expert cat timp ar trebui sa tina fotografiile in obiectivul cu care au fost realizate? As dori sa-mi prezinte personal fotografiile si data la care au fost facute. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 08:07, 3 Octombrie 2017
Daca aveti comentarii asupra raportului de expertiza puteti depune observatii scrise la dosar, printr-o nota inregistrata la arhiva tribunalului cu nr. de inregistrare/ data, cu minim 5 zile inainte de termenul de judecata.
Daca pozele cu masuratori, depuse ca anexa la raportul de expertiza reflecta realitatea, nu vad ce importanta ar putea avea data la care au fost realizate.
Nu exista o anume perioada de timp care sa fie impusa expertului pentru a pastra fotografiile/ masuratorile facute, este la latitudinea acestuia, in functie de volumul de munca si posibilitatea de stocare a aparatului. De regula, orice expert isi pastreaza propria arhiva.
MASURATORILE NU SE FAC CU POZE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert mincinos. ce se poate face? - rolul fotografiilor intr-un raport de expertiza tehnica judicara. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Speta ar fi in felul urmator: Intr-un proces civil sunt depuse ca probe niste fotografii care arata (dovedesc) foarte clar o anumita situatie. ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza teren rendec rendec Daca expertul topo, a prezentat instantei 3 variante de partaj, raportul de expertiza , care stabileste valoarea terenurilor ce sunt supuse expertizei nu ... (vezi toată discuția)
Expertiza unei suprafete de teren falsa razvan1649 razvan1649 1. Ce se poate face in cazul in care in urma unei expertize a unei suprafete de teren expertul greseste intentionat masuratorile favorizand astfel una dintre ... (vezi toată discuția)