avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mobbing-ul sau hartuirea psihologica la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mobbing-ul sau hartuirea psihologica la locul de munca

Care sunt instrumentele de aparare ale unui angajat caruia i se atribuie lucrari in plus spre rezolvare cu termene scadente scurte, peste lucrarile zilnice curente pe care le are de rezolvat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ValentinaT , utilizator 15:03, 29 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariatul se poa­te adresa mai multor au­to­ri­tăţi: Consiliul Naţional pentru Combaterea Dis­criminării (CNCD), Inspecţia Muncii, Agen­ţia Naţională pentru Egalitatea de {anse între Femei şi Bărbaţi (ANES), instanţelor ju­de­căto­reşti sau Centrelor Anti-Mobbing.

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
ValentinaT a scris:

Care sunt instrumentele de aparare ale unui angajat caruia i se atribuie lucrari in plus spre rezolvare cu termene scadente scurte, peste lucrarile zilnice curente pe care le are de rezolvat.
Multumesc.

Lucrarile in plus sunt legate de atributiile din fisa postului ?
Nu. Lucrarile in plus apar de la colegele care au plecat din departament si cineva trebuia sa le preia , exemplu acordarea avansurilor de trezorerie pentru deplasarile interne ale angajatilor. Am acceptat argumentand ca daca suntem o echipa atunci sa sprijin echipa. Dar, a mai plecat o alta colega in concediu medical (2 luni) si a lasat o lucrare neefectuata, lucrare care din nou mi-a fost atribuita mie. Am argumentat ca risc sa nu-mi mai respect termenele pentru lucrarile mele curente si am cerut ajutor conducerii. Dar mi s-a spus verbal de catre doamna director ca nu este de acord sa cer ajutor si ca pedeapsa mi-a dat termen de rezolvare 2 saptamani pentru aceasta lucrare care avea termen indelungat si pe care colega mea nu a indeplinit-o. Mai mult, pe langa acestea imi tot solicita sa elaborez in Visio tot felul de diagrame pentru usurinta ei de a intelege regulamente noi aparute.
Ma rog la Dumnezeu sa ma tina cu mintea intreaga , pentru ca nu stiu cui sa ma adresez pentru a nu se mai pune presiune pe mine.
Multumesc.

Cornel Vasile a scris:

ValentinaT a scris:

Multumesc.

Lucrarile in plus sunt legate de atributiile din fisa postului ?

Mai sus am mentionat institutiilor carora va puteti adresa in scris ...

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de muncă Munteanu Lucian Munteanu Lucian Buna ziua.Sora mea lucrează la un magazin renumit ,gen Altex.Desi isi indeplineste conștiincios atributiile de serviciu,isi realizează obiectivele ... (vezi toată discuția)
Abuz de functie dora_il dora_il hartuire morala si comportament preferential ,luare de atributii (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca NIK_NIK33BR NIK_NIK33BR Sunt angajat momentan la o societate de paza in functie de inspector securitate. In luna martie sefii mei a venit cu niste acuzatii la adresa mea \\"FEL DE ... (vezi toată discuția)