avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... perchezitie informatica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

perchezitie informatica

Buna ziua!
In anul 2016 am fost subiectul unei perchezitii informatice
Anul acesta am observat ca mandatul de perchezitie informatica fusese emis pe 04.11.2016 fiind valabil 15 zile in care se stipuleaza clar : '' Prezentul mandat de perchezitie informatica este valabil 15 zile incepand cu data de 8.11.2016 si poate fi folosit o singura data''
Perchezitia informatica si implicit procesul verbal au avut loc pe data de 23,11,2016,
Din calculele mele data la care s-a facut perchezitia informatica era a 16-a zi,iar mandatul expirase
Ce pot face in situatia aceasta?
Multumesc frumos!
Stima!
Cel mai recent răspuns: Rzvy999 , utilizator 11:37, 29 August 2024
Dacă vreți să faceți ceva concret mergeți la avocat pentru a va studia dosarul penal.
Avocatul o sa va lămurească dupa aceea pe toate aspectele cazului.
Este normal ca asta fac
Doar ca sunt aici sa cer suplimentar o parere
Intrebarea este daca perchezitia este nula avand in vedere ca mandatul expirase
Stima!
Salut, ai aflat raspunsul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie informatica drasim drasim Buna ziua! In anul 2016 am fost subiectul unei perchezitii informatice Anul acesta am observat ca mandatul de perchezitie informatica fusese emis pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie perchezitie informatica drasim drasim Buna ziua! In anul 2016 am fost subiectul unei perchezitii informatice Anul acesta am observat ca mandatul de perchezitie informatica in momentul efectuarii ... (vezi toată discuția)
Document perchezitie informatica ciurli_si_burli ciurli_si_burli In urma perchezitiei informatice am semnat un raport in care se prezenta continutul gasit. Dupa semnarea acestuia, am asteptat sa mi se inmaneze un exemplar si ... (vezi toată discuția)