avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face succesiunea ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face succesiunea ?

Buna ziua ! Am fost 4 frati, mai traim doar 2. Dorim sa facem dezbatere de mostenire dupa decesul tatalui (in 2010). Tin sa precizez ca avem certificatele de deces al tatalui si al fratilor decedati. Una dintre surori care este decedata, are 2 copii plecati in strainatate de foarte multi ani. Celalalt frate decedat nu a avut familie si nici copii. Putem dezbate mostenirea cu certificatele de deces ale fratilor decedati fara ai chema in tara pe copii surorii decedate ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:38, 28 August 2019
Nu. Trebuie să fie prezenți și nepoții sau reprezentați de cineva in baza unei procuri speciale, întocmită la Consulat.
Dacă nu reușiți să îi contactați, va trebui să vă adresați instanței.
Nu tin legatura cu noi si nici cu mama, si nu doresc sa trimita procura. In cazul acesta ? Ce putem face ?
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2019
annnamm, utilizator
Cum v-am spus, contactați un avocat și va adresați instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mama doreste sa faca dezbatere de mostenire in urma ... bluesky112 bluesky112 Buna ziua, mama doreste sa faca dezbatere de mostenire in urma decesului tatalui in urma cu 10 ani. Intre timp, noi am fost 4 frati, dintre care 2 in viata si ... (vezi toată discuția)
Mama ar vrea să excludă de la moștenire copiii fratelui decedat pentru că nu se interesează deloc de ea. cum poate face asta? nicole.a nicole.a Buna seara ! Sunt din Constanta. Am fost 4 frati la parinti, dintre care mai traim doar doi. Unul dintre fratii decedati are 2 copii,celalalt nu a avut nici ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor - comercializare muzica BogdanB85 BogdanB85 Buna seara. Nu stiu daca ma adresez in locul potrivit, dar deocamdata am o intrebare: Ce trebuie sa faca urmasii unui artist decedat ca sa poata beneficia de ... (vezi toată discuția)