avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revocare declaratie pe propria raspundere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revocare declaratie pe propria raspundere

in 2016 , cumnata mea a dat o declaratie pe propria raspundere , in care se declara de acord sa fie scoasa din contractul de inchiriere al unui imobil , apartinand primariei. Aceasta declaratie era ceruta de catre primarie , deoarece parintii ei care erau titulari de contract doreau sa cumpere acea locuinta. Intre timp ambii parinti au decedat , cererea de cumparare nu s-a mai facut , iar cumnata mea nu poate prelua contractul locuintei , desi locuieste acolo din 1984 , deoarece nu mai figureaza in contractul anterior de inchiriere.
intrebare: se poate revoca declaratia notariala , deoarece scopul pentru care a fost eliberata nu s-a produs? si care ar fi metoda legala prin care cumnata mea , poate prelua acest contract , avnd in vedere ca atat ea cat si familia ei locuiesc la acea adresa si nu au alta locuinta.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Reinnoire contract inchiriere imobil primarie theosia2006 theosia2006 in 2016 , cumnata mea a dat o declaratie pe propria raspundere , in care se declara de acord sa fie scoasa din contractul de inchiriere al unui imobil , ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu dizabilitati pot obtine locuinta anl? pot inscrie auto pe numele lor? marian_26 marian_26 Opersoana cu handicap gradul al-II-lea (epilepsie) ii poate inscrie o alta persoana o masina pe numele pedrsoanei bolnave care are un ajutor de 234 lei si daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire gaby di biasi gaby di biasi buna seara!Am fost constrans sa refac buletinul expirat cu o alta adresa deoarece ambii parinti sunt la munca in strainatae.Cum fac sa beneficiez de reducere ... (vezi toată discuția)