avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de şomaj în situatia mea?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de şomaj în situatia mea?

Bună ziua!
Am lucrat la o firmă timp de 6 ani si am avut contract de muncă nedeterminata,condiţiile în care lucram ma facut ca pe 3 iulie 2019 sa-mi dau demisia dar tot cu aceiaş dată sa ma angajez cu contract pe perioada determinata la alt angajator timp de doua luni pîna la 1 septembrie
Neavînd întrerupere între contracte voi putea beneficia de şomaj de la 1 sept până la gasirea unui alt loc de munca?
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 29 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, veti putea beneficia de şomaj de la 1 septembrie.
Mulţumesc frumos pt raspuns!
Ce acte mi-ar fi necesare pentru întocmirea dosarului de şomaj?

Cornel Vasile a scris:

Intr-adevar, veti putea beneficia de şomaj de la 1 septembrie.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acte necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somaj flore_inger flore_inger Buna.Spuneti-mi va rog daca in timpul soamajului ma angajez pot primi si salar si ceva din somaj?Si daca in timpul somajului imi face contract de 3 luni si ... (vezi toată discuția)
Demisie oliviuganceanu oliviuganceanu Buna ziua,as dori sa stiu daca o persoana aflata in somaj, se incadreaza ,iar dupa mai putin de o luna isi depune demisia,mai poate primi ajutor de somaj pana ... (vezi toată discuția)
Somaj Rocsanaa1 Rocsanaa1 Buna seara! Ma aflu in cic iar pe 10.12.2017 se termina cei 2 ani de concediu!contractul de munca a expirat in iulie ,as vrea sa stiu daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)