avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Biciclete legate de balustradele blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Biciclete legate de balustradele blocului

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje plus mansarda. Blocul are 50 de apartamente. Sub scara de la parter au fost depozitate haotic biciclete caruturi si alte asemenea dispozitive. Nu s-a facut galagie desi peretii sunt zgariati sau nu avem access usor la fereastra anti-incediu, dar de ceva timp s-a inceput depozitarea si legarea acestora de balustrade lucru care ingradeste deplasarea pe scara corespunzator.
Intrebarea este daca exista un mod in care ii putem constrange sa-si ia bicicletele in casa sau sa le mute?
Multumesc,
Daniela Nitu
Ultima modificare: Joi, 29 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Modalitatea legala de utilizare parte comuna condominiu in mod exclusiv de catre proprietari este concret prevazuta de disp L nr 196/2018
Sesizati oficial presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare respectarii si aplicarii dispozitiilor in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitare biciclete de balustrada Doina7470 Doina7470 A devebit un obicei:vecini depoziteaza pe scară, legat de balustrada biciclete. Ce cale legala am sa-i rog sa nu le mai tina de balustrada oferind ideea unei ... (vezi toată discuția)
Este ilegal de a depozita in scara blocului 2 biciclete ? iuliana mateiii iuliana mateiii Buna seara.Noi stam intr-un bloc alcatuit din p+1+2 etaje.Avem toate 6 familii cota parte din scara blocului.Eu stau la etajul 1 si am 2 bicicleta legate de ... (vezi toată discuția)
Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, ... Olivian Serban Olivian Serban Buna ziua, Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, legata de balustrada (etaj 1). Unul dintre vecini, a venit la mine, intr-un mod destul de ... (vezi toată discuția)