avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare prima de la stat - contract de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare prima de la stat - contract de economisire-creditare

Buna ziua,
As vrea sa stiu cum as putea sa recuperez prima de la stat conform unui contract de economisire-creditare incheiat in 2013 si reziliat in 2018 dupa incheierea perioadei de economisire de 5 ani.
Banca amana plata acestei prime pe motiv ca banii nu au fost virati de MDRAP. In acest moment banca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi (care contesta modul in care au fost facute contractele de economisire-creditare si acordate primele de la stat), asadar MDRAP nu va vira bancii prima de la stat prea curand.
Eu ca si client care si-a indeplinit obligatiile contractuale ce ar trebui sa fac pentru recuperarea primei de la stat? Mai sunt si alti clienti in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Programul privind asigurarea primelor de stat pentru economisirea si creditarea in sistem colectiv toricelli toricelli Buna ziua, am de recuperat prima de la stat dintr-un contract de economisire-creditare incheiat cu BCR BPL. Eu mi-am indeplinit conditiile contractuale, insa ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, tel 0743507711 Ma adresez Dstra cu ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, ... (vezi toată discuția)